www.nutrienti.eu

HOME | BANNERE SI LINK-URI
Bannere si link-uri adunate de peste tot. Aici sunt preferatele mele :)
SoftPedia.Com
     Cele mai noi programe, jocuri, drivere, stiri nationale, internationale, despre telefonia mobila, totul sub un singur nume: SoftPedia.Com.
Titrari.Com
     Cel mai tare site de subtitrari (numai) in limba romana. Daca nu gasiti azi subtitrarea cautata, poate o gasiti maine.
Gmail.Com
     Daca doriti numai un cont de e-mail, atunci Gmail.Com este solutia. Site-ul se incarca repede si aveti PESTE 6,8GB spatiu (si este in continua crestere).
Google.Ro
     Cel mai bun si mai rapid motor de cautare. Cu Google Toolbar lucrurile se simplifica si mai mult. Google Toolbar este disponibil si in limba romana.
Brainbench.Com
     Daca va pricepeti bine in anumite domenii ale calculatoarelor, este timpul sa va testati. Aceasta firma da certificate recunoscute de obicei in lume (mai putin in Romania). Certificatele pot fi obtinute on-line. Pentru a obtine un certificat intr-un domeniu bun sau intr-un domeniu nou aparut, este nevoie sa dati niste $$$, dar se gasesc si certificate free pe care le primiti numai dupa ce treceti testul.
Dictionare.Com
     Daca nu va pricepeti prea bine la limba engleza, puteti consulta acest dictionar pentru cuvintele cu care aveti probleme.
Referat.Ro
     Aveti nevoie de referate? Nimic mai simplu. Cautati la Referat.Ro. Daca nu gasiti acolo, aveti si alte alte alternative: E-Referate.Ro sau ReferateOnline.Com
Scripturi pentru pagini web
     Aici gasiti tot felul de scripturi in diverse limbaje. Astfel va puteti face paginile mai aratoase decat ar fi fara aceste scripturi.Copyright © 2006-2011 Lucian Nan


Politica Coookie | Modificare consimtamant cookie-uri